При избора на столове за хранене обмислят как ще отговаря на вашия стил

Смятате ли, често домакин на грандиозни празненства у дома? Или искаш да се насладите на случайни, безгрижен хлебните пъти? Начинът ви на живот могат лесно да бъдат отразени в столовете за хранене избираните от Вас.

Високите облегалки даде тон за неформална среда, като същевременно ниски облегалки лесно да създават непринудена атмосфера. Също така, деликатно проектирани или отварят обратно столове позволяват по-дълги видимост, което прави една малка трапезария изглежда просторна. По същия начин, добре дефинирани, обемни столове се справят добре в големи пространства. Това правило важи за палеца теми дали е традиционен и модерен, минималистичен или нещо друго.

Вие също може да вземе средния път и да изберат за екстравагантни крайните столове и прости странични столове. Това е лесен за джоба и създава полуофициално настройка за хранене, която не се яде до визуален или действителното пространство.

Смесете го нагоре
Добавете малко интрига чрез смесването му с различни стилове при избора на столове за хранене.

Трапезни столове, които допълват, а не мач трапезарни маси са ароматът на сезона. Това звучи предизвикателно, но този трик е да се намери общ елемент – цвят, форма, стил, височина, стил крак, или материал – който обединява столовете заедно или го прави relatable с маса за хранене.

Например, несъответстващи геометрични столове могат да бъдат събрани, когато боядисани в същия цвят или когато тапицерия от същата материя. Ако сте любител на всеки един конкретен материал и цвят, казват метална боядисана в бяло, да инвестира в група от столове, които идват с различни облегалката дизайн. Можете дори да пътуват през различни периоди на мебели с лекота. Антични маси да сдвоите щедро с средата на века, модерни мебели, ако те са по същия начин оформена краката на мебелите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *