Как да изберем цвета на роклята

Избор на цвета на роклята, първо трябва да знаете . Те са четири и те носят имената на четирите сезона: пролет, лято, есен и зима. определя в зависимост от косата и цвета на очите, и тона на кожата. Това зависи , ние ще този или онзи цвят или не.

Пролет
Ако имате светла кожа, сини или зелени очи, руса или кестенява коса, ти – на момиче пролетта. Вие се поберат рокля нежни пастелни цветове. Не избирайте тъмни и студени нюанси – това не е твоя.

Лято
Кавказки блондинка с светло сини, сиви или зелени очи – едно момиче на лятото. Ако сте един от тях, изберете естествени нюанси на сивото, синьо, розово, зелено. Избягвайте ярки цветове, особено червено и жълто – те могат да дадат на кожата болнав бледност.

есен
Тъмната кожа, тъмна коса и, тъмно зелени или кафяви очи – тази есен . Така че момичета си падат всички топли цветове и нюанси на кафяво, оранжево, маслини, жълто. Но ярки цветове не ще изглеждат хармонични.

Зимни
Светла кожа, тъмна коса, сини очи – така изглежда като зимата момиче и тя преминава всички прохлада и. Грей, лилаво, синьо и синьо – това ще подчертае красотата на порцелан кожата и очите. Не избирайте топли нюанси и пастели – те не трябва да излизат.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *