Как да се замени броня кола?

предлага козметични цели и практично. Козметично ниво, те са оформени на тялото и разположени в двата му края. На практика, тези компоненти служат за защита на останалата част от колата. За съжаление, по време на експлоатация на превозното средство, често се е влошило.

броня

Гаражи замяна ще струва доста пари. Все пак, това не е толкова трудно да се направи по своему. Това е едно от нещата, дори и начинаещ в ремонт на автомобили може да бъде направено в рамките на няколко часа. Въпреки, че това е напълно възможно, че човек, който трябва да замести бронята поради своите размери и тегло, тя може да бъде неудобно. За да научите как да се замени тази част, за да го прочетете.
Разликите в стиловете

Базовото изпълнение е променила през годините. Старото има метална конструкция от хром, която е равна на широчината на колата. Те бяха монтирани с помощта на четири винта на предната част на рамката, които са заварени към фланците на рамката и са преминали през прецакани.

Леко сблъсък може да причини повреда

Новите компоненти са монтирани от гъвкава пластмаса (поликарбонат, полипропилен, стъклени влакна или полиуретан), оцветена пяна машина и получени чрез затихване, което от своя страна са фиксирани към структурата. необходимостта да се замени в повечето случаи пластмаса е гъвкав. Въпреки това, ако структурата е повреден, подмяна трябва да бъде завършена.
За да се изследва степента на ремонт

Замяна на предна броня и заден, изисква покупката. Но преди това, че би било хубаво да се определи какво е необходимо. Ако приемем, че пластмаса е лесно да се повредят по време на целия компонент трябва да се смени, за покупка гаранции само разочарование, когато времето е подходящо да се направи замяна.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *