От какво да се носят жълто яке кожа

През есента толкова нетърпеливи ярки и наситени цветове, така че не се колебайте да изберете връхни необичайни цветове. Добро решение би било, например, стилен кожено яке жълто. За дневните снимки можете да изберете модел лимон или цвят горчица, и по-дръзките дами могат да носят сако наситен жълт или златист цвят.

Може да изглежда, че лентите да бъдат доста трудни с такива яке цветове А, но това не е така. Оказва се, че, като се има предвид дясната спътник на нещата жълт кратко яке кожа дори може да бъде част от една прекрасна бизнес комплект. В този случай, най-добре е да се комбинират с жълто кафяво, сиво или черно. Тази комбинация е от полза подчертае красотата на якето и направят образ на степента запазени. Сложете бяла блуза без ръкав с молив пола в сиво и черно лодка или просто глезена. Черно кожена чанта ще ви помогне да се постигне желания резултат.

Не по-малко интересни ансамбли ще получите при създаване на изображения в ежедневието небрежен стил. Дънки Неутралните цветове и монохромни риза изглеждат чудесно в ансамбли с такава светла риза. можете да изберете, ако искате да зададете карирана риза. Skinny дънки тъмно син цвят перфектно ще се слее с риза в кестеняво и черно и жълто клетка кожено яке, черни кожени якета. Удобни обувки или обувки ще ви осигури комфорт и ще направят образа пълна. Ако искате да сложите на шал, да погледнем в продуктите на горчица или кестеняво. Важно е, че сте избрали не е сляла с шал яке.

Комбинацията от бяло и жълто може да запълни образа на лекота и романтика. За да се постигне желания ефект, вземете жълто яке бели панталони или пола. Ако желаете, може да се вдигне и бяла светлина или туника риза нарязани безплатно, но в този случай на дъното трябва да е тъмна сянка. Подходящ тук, например, прост сини дънки. За да се създаде по-празнично и вечерни комплекти могат да бъдат допълнени, за да се разбираме в жълто-бяла цветова схема със сребърни аксесоари. Съдебни обувки и стилна съединител сребърен цвят е най-добре в образа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *