Дизайн предлага противопожарни врати

Основното изискване за изграждане на противопожарни врати, е, че продуктът трябва да има потвърден рейтинг пожароустойчивост. Това е интервала от време, през който устройството за врата може да съдържа пламъка и дим.

Дръжката на вратата не предвижда изграждането на противопожарни врати, но в стандартите, предписани методи за изпитване и критерии за противопожарни врати. В процеса на разработване на продукти, нашите специалисти се насочват именно с параметрите, определени в нормативните актове.
Производство на огнеупорни врати

Очевидно е, че за различните части на инсталацията може да изисква блокове за врати, които имат определен набор от параметри. Поради това, компанията предлага на своите клиенти противопожарни врати по поръчка, която ще бъде разработена като се вземат предвид всички желания на клиента. Така например, на типа на конструкцията и размерите на вратата, за да се договорят, на първо място, тъй като тези параметри до голяма степен се формират цената на продукта.

Ако е необходимо, можем да си поръчате специални пожароустойчиви врати без праг, дизайнът на които в противен случай не би било различно от стандартните модели.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *