Аз ще направя паркет услуга

При избора на подова настилка за кухнята, че е необходимо да се вземат предвид също толкова високи исканията си за по-лесно на миене, устойчивост на износване, устойчивост на приплъзване, както и устойчивостта на цветовете. Нека се опитаме да намерим отговора, това, което е най-подходящата настилка право в нашата кухня?

Нито дървени подови настилки в кухнята на околната среда не може да се оцелява въпреки мненията грешка. Ако решите, защото качеството на твърда дървесина, а не пластмаса, а след това от гледна точка на устойчивост на етажа има какво да се притесняваш. Важно е, че дървения под имаше качествено оформление. Кухня под най-удобния за класически паркет дъб.

Препоръчително е да изберете правилната дебелина на етаж 22 мм. Тогава ние имаме увереността, че такъв масивен етаж ще се насладите на поколенията след вас. Интересна алтернатива е паркет, изработени от бамбук. Те НЛП, много по-трудно, отколкото местни дървесни видове и също са устойчиви на вода. Тя изглежда интересна комбинация от дърво и теракота.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *