В този случай, подмяна на всички елементи на триене става неизбежна

Дискът съединител определя как те ще бъдат прехвърлени на диск въртящ момент към колелата. Това е различно за въртящия момент на вала с коляновия вал, тъй като на преносната система прехвърля въртящ момент с кола, преди да достигне колелата. Предаването е отделена от двигателя, когато тя се зацепва с по-висока скорост. В същото време, също диска съединителя е отделена от двигателя и от коляновия вал. Той е разположен на задвижващия вал. Когато се фиксира нова предавка, педала на съединителя се свързва отново с съединител плоча налягане и е снабден с въртящ момент.

Този процес се извършва по-лесно с маховика, така че обновената контакт не води до по-бързо износване на покритието на плаката. Въпреки това, да се носят могат да бъдат избегнати, само когато самият диск съединител не подлежи на износване. Когато уплътнението на спирачни накладки се носи в прекомерен начин, по пътя, който следва да се освобождаването на плоча налягане става по-дълго, до точката, че да се направи невъзможно освобождаването, още повече ако плоската пружина налягане вече не е пространство. Това се отнася и по отношение на педала на съединителя. Винаги има един интервал в съединителя, която го прави необходимо да се натиска педала за по-дълбоко. Това позволява на водача да се оцени степента на износване на диска на съединителя. Поддържането на съединителя не е препоръчително преди да се дължи, тъй като неговите елементи трябва да бъдат разглобени отделно. Тя е дълга работа, трябва да се извършва в случай, че се открие силни шумове, идващи от съединител или трансмисия.

Във всеки случай, прекомерно износване на диска на съединителя не трябва да се подценява, тъй като силно топлината, която произтича може прекомерно загряване на маховика, като резултат, е вероятно да се промени формата си. В този случай, подмяна на всички елементи на триене става неизбежна. В допълнение, да страдат от негативните ефекти също ще се излъчват. В нашия онлайн магазин ще намерите всички резервни части, които трябва, в това число: всмукателен клапан, пролет, подкрепа омекотяване, гъвкав диск, фарове и т.н. на много изгодна цена.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *