Ретро стил

Облечи в ретро стил – това е отличен избор, който ще отговаря както за фирмени партита, и за вечерта със семейството си. Лаконична и сдържана довършителни нарязани ще изглежда елегантен достатъчно, но не и с лека ръка. А детайлите и силует в ретро стил винаги ви отличи от тълпата и да направят образ на интелигентен, но не и скучен. Идеален за умна и сериозна дама.

Малката черна рокля

Това изпитани от времето класика никога не успяват! Дори преди партията остана за няколко часа, и все още не са взели решение за рокля, малката черна рокля винаги ще ви помогне. Да не забравяме и елегантни обувки или ботуши и модни аксесоари, и готово – вашата тържествена стилен имидж е готов!

Ако все още имате няколко дни да се мисли чрез образа, можете да държи под око на по-сложни модели в черно. Например, блясъка на дългите рокли шик материали или продълговати изпълнения, сексуално отваряне на тялото. Gangbusters, дори и за официално парти в стила на черна вратовръзка!

Необичайни стил на обличане: привлекателен!

Нова Година партия – отличен повод да експериментирате с форми и стилове на рокли. На тази вечер, можете да си позволите да изглежда необичайно ярки и смели. Обърнете внимание на необичайни силуети и творчески аксесоари. За украса, използват различни текстури и цветове: кожените, волани, приложения, пера и щампи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *