В детската градина всяко дете трябва да създаде подходящо място за учене

Тя може да бъде една обща маса за класове. Добър вид в интериора за двама ученици има дълга маса, разположена на прозореца. Децата ще имат достатъчно място от това място и няма да има проблеми с естествената светлина. При децата всички мебели се избират според техния растеж. Те обожават рисуването, скулптурата, за да могат да използват сгъваеми бюра, които не заемат много място.

Ако правите интериорен дизайн за дъщеря и сина, трябва да помислите за това, че децата растат много бързо, а ремонтите в стаята на всеки 2-3 години не само не са разточителни, но и не са препоръчителни. По-добре е да мислите веднага за създаването на дизайн, тъй като те казват „да расте“. За да направите това, е по-добре да изберете мебели в класически стил, защото тя никога няма да излезе от модата и ще бъде строг и подходящ във всеки интериор.

Необходимата роля на стаята на децата от противоположния пол се играе от светлината. Дневната светлина често е твърде малка, инсталирането на няколко нива на осветление може да помогне. Горният основен източник на светлина е чудесен за зона, предназначена за игри. В зоната на леглата ще са достатъчни малки осветителни тела с разсеяна светлина. На работните места са необходими настолни лампи и всяко дете има свой собствен източник на светлина.

Когато зонирате стаи за деца от различни полове, важно е да не загубите чувството за достъп на всички играчки, трябва да се уверите, че всяко дете има свобода на достъп до мебели. Важно е да се гарантира, че отварянето и затварянето на вратите, изтласкването на чекмеджетата, е лесен за него процес.

За да предпазите децата от случайни удари, трябва да оставяте проходи между предмети с ширина от 60 до 80 см, а ако размерите на стаята дават тази възможност, тогава всички 100 см.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *