Прочетете втората статия и разберете!

Изключително важен въпрос, който ще трябва да решите, е как да изберете правилния размер за мъжка тениска. За да намерите отговора, можете да използвате таблицата с размери на тениски, която е показана по-долу.

Но първо, помислете за две неща. Първо, не винаги размерите на мъжките тениски, посочени на етикетите, съответстват на действителността. Някои фабрики (особено когато става въпрос за евтини „бюджетни“ дрехи), шият мъжки ризи с по-голяма толерантност. Размерът 49 може да бъде всъщност 48 или 50. Ето защо, ако има такава възможност, тениската няма да е излишна, за да опитате преди да я купите.

И на второ място, мисленето как да изберете мъжка тениска трябва да вземе предвид характеристиките на вашата физика. Така че тениска, която се вписва в размера, може да бъде твърде стегната за тялото на лош човек. Тук трябва да изберете дрехи с малка граница на „свобода“. И, разбира се, мярка пред огледалото.

Същото важи и за тлъсти мъже. Те са по-добре да си купят мъжка тениска с големи размери, така че просторните дрехи да прикриват характеристиките на фигурата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *